Bemutatkozás

Szia!
Edit vagyok, a Pingu tipegő hálózsák megálmodója. Az első
 tipegő hálózsák gondolata akkor jutott eszembe, amikor akislányunk 1 éves lett (2016.január). Nekünk is, mint sok más szülőnek problémáink adódtak az át nem aludt éjszakákkal. Persze ilyenkor elsőként mindenre is gondolunk (hasfájás,túlterhelt idegrendszer, bedugult orr, rosszat álmodik stb.), de ahelyett, hogy orvoshoz rohangáltunk volna, egyszerűen beszereztünk egy tipegő hálózsákot. 
Gondolván arra, hogy mi van, ha csak a szokásos ördögi körbe estünk.. azaz betakarózva nem jó, de kitakarózva meg fázik 😉
Milyen mókásak a babák, nem?! 
😄 
Láss 
csodát, a tipegő hálózsák segített. Így esett, hogy annyira megtetszett nem csak a kislányunknak, hanem nekünk is, ezért célul tűztük ki, hogy ezzel szeretnénk foglalkozni. Immáron mi szeretnénk segíteni más anyukáknak és babájuknak.
Ezért is ez a 
szlogenünk: ÉJJELI KITAKARÓZÁS- PINGU HÁLÓZSÁK A MEGOLDÁS. PUHASÁG ÉS KÉNYELEM MINDEN, AMI KELL NEKEM!

Családi vállalkozás vagyunk, ami 2017 novemberében indult útjára. Igazán szerencsésnek érezzük magunkat, mert évről-évre egyre többen ismerik meg és választják a Pingu tipegő hálózsákokat. A felhasznált alapanyagokat/ mintákat nagy gondossággal válogatjuk össze, mert szeretnék a legjobbat-legtartósabbat átadni nektek. Amennyiben mégis bármi hiba csúszna a dologba, mindig készséggel állunk elébe a megoldásnak!

A PINGU TIPEGŐHÁLÓZSÁKOKNAK 4 FŐ SAJÁTOSSÁGA VAN:

      * Minden tipegőhálózsáknak HOSSZABB A VÁLLPÁNTJA ÍGY LEJJEBB TUDOD PATENTOLNI, ahogy nő a gyermek.
      * A hálózsákok LÁBRÉSZ VÁLASZTHATÓ aszerint, hogy le szeretnéd zárni vagy sem.
      * Igyekszünk a gyerekek kedvenc mintáival ellátott  hálózsákokat kínálni, amik és MINDEN ESETBEN RUGALMAS PAMUTBÓL készülnek. 
      * MINTA NÉLKÜLI TIPEGŐHÁLÓZSÁKOK, azoknak, akik nem szeretnének semmi mintát, mert a letisztult-egyszerű ruhadarabokat kedvelik.

MIKOR ÉS KINEK JAVASLOM A TIPEGŐHÁLÓZSÁKJAINKAT?
Mindenkor és minden gyereknek. Kicsinek-nagynak, vékonynak-pufóknak, egyszóval 74-ES MÉRETTŐL 122 MÉRETIG, bárkinek, akiben felmerül a gondolat, hogy éjjel többet aludnának egy Pingu hálózsákban. Hálózsákjainkat mindig megrendelés után készítjük, amit 4-10 munkanapon belül kézhez kapsz. Mi is FOGYASZTÓBARÁT VÁLLALKOZÁS vagyunk, mert fontos számunkra a vásárlóink elégedettsége! Termékeinkre garanciát vállalunk.